Trup de Nassos

Aquesta setmana hem tingut una visita per petar-se de riure. Una companyia de nassos vermells ha vingut de gira per Bhimphedi i Hetauda: la Trup de Nassos.

La primera actuació va ser a l’escola comunitària de Bhim Aadhar on els nostres nens estudien primària. Tot i que al principi de l’actuació hi havia només els nens i mestres de l’escola, els riures que es podien escoltar des del carrer principal del poble va provocar que poc a poc curiosos s’anessin afegint al públic com si fossin un nen més.

bhim-adhar-04
Trup de Nassos fent l’espectacle a l’escola Bhim Aadhar.
bhim-adhar-18
Trup de Nassos fent l’espectacle a l’escola Bhim Aadhar.

Els pallassos un cop acabat l’espectacle, ja en volien fer un de nou, però ja es feia fosc i els següents espectacles estaven organitzats per el dia següent a Hetauda. Les actuacions a Hetauda eren molt especials. La primera actuació era a la unitat d’educació especial “Imagine” (si voleu saber coses sobre aquest magnífic projecte de l’Aina Barca, podeu visitar la seva pàgina web o instagram). La segona actuació va ser a la casa d’acolliment Helpless and Disabled Child Rehabilitation Center.

hetauda
Trup de Nassos a Hetauda.

El tercer i últim dia de la gira, la Trup de Nassos va tornar cap a Bhimphedi i va fer una actuació que tancava la seva gira al Nepal (després de 17 actuacions). La darrera actuació va ser a l’escola pública de Suping, on els nens estan d’exàmens i l’actuació els va fer riure i relaxar-se abans de l’examen. Esperem que els anés bé!

suping-04
Trup de Nassos fent l’espectacle a l’escola pública de Suping.
suping-02
Trup de Nassos fent l’espectacle a l’escola pública de Suping.

Aquest no és el primer cop que tenim visites d’allò més divertides. Recordem la visita del Pallassó Magí i la recent visita del grup d’animació Atrapasomnis. I ningú en el poble s’oblida de la visita d’un divertit mag que anava fent màgia pel poble, el Màgic Andreu, que ens va visitar el 2013 i 2014 fent actuacions a Bhimphedi i Hetauda sense parar, tant a cases d’acolliment, com escoles, al carrer i fins i tot a la presó de Bhimphedi.

2013-balmandir
Maig de 2013: Taller de màgia del Màgic Andreu a la casa d’acolliment de Bhimphedi.
2013-bhimphedi
Maig de 2013: Actuació del màgic Andreu a un carrer del poble de Bhimphedi.
2013-bhim-aadhar
Maig de 2013: Actuació de màgia del Màgic Andreu a l’escola Bhim Aadhar.
2013-shree-mahendra-2
Maig de 2013: Actuació del Màgic Andreu a l’escola pública de Bhimphedi, Shree Mahendra.
2013-shree-mahendra-3
Maig de 2013: Actuació del Màgic Andreu a l’escola pública de Bhimphedi, Shree Mahendra.
2013-may-shree-mahendra
Maig de 2013: Actuació del Màgic Andreu a l’escola pública de Bhimphedi, Shree Mahendra.
2014-feb-suping
Febrer de 2014: Actuació del Màgic Andreu a l’escola pública de Suping.
2014-feb-suping-2
Febrer de 2014: Actuació del Màgic Andreu a l’escola pública de Suping.