Benvinguts a la casa de Balmandir!

Escrit per Guillem Pujol, voluntari a la casa d’acollida de Bhimphedi

Ahir va ser un dia especial. Al Nepal gairebé cada dia és una aventura però avui 6 nens han passat a formar part de la família de Balmandir Bhimphedi. Ahir al  matí el director del centre, Surendra,  va  anar a buscar aquests 6 menuts a la NCO a Kathmandu i ahir al vespre  mateix van arribar a la casa d’acolliment on els van rebre els seus nous germans i germanes. També hem de donar les gràcies a dos joves de Katmandú ja que van ajudar al Surendra en aquesta costosa feina, que és la de portar 6 nens fins a bhimphedi.  Entenent que és un viatget mogut d’entre tres i quatre hores.

Al·lucinant amb el jeep

El Ram, el Sisir, el Basanta, el Rabi,  el Sandeep i el Laxman – tots entre 4 i 6 anys . Han arribat per revolucionar la casa un cop més, amb el poc temps que porten aquí però, ja estan molt adaptats i s’ho estan passant d’alló més bé. Ja sigui investigant la casa mateix com relacionant-se amb els seus nous amics i amigues.

El Sisir i el Ram

Creiem i sabem que estaran molt bé a Balmandir, tindrem cura d’ells i les seves necessitats. Entenent que potser és un moment delicat de les seves petites vides,  tot i que els grans de la casa ja saben com funciona aquesta experiència i què han de fer per crear un ambient còmode i acollidor des del primer moment en que nens nous posen un peu a la casa.  Ja ús mantindrem informats de les noves aventures que ens passen a Balmandir.

Els sis nens nous preperant-se per venir a Balmandir