El Kamal i el Ram Raj ens ensenyen com ballen

Escrit per Ram Raj i Kamal, joves de Balmandir 

Hola!

Nosaltres som els joves de Balmandir i hem estat fent petits vídeos de nosaltres ballant. Hem estat entrenant i assajant i aquí ús presentem el nostre tercer vídeo. No sabem però si ús agradarà, per això si podrieu posar-hi un like estaríem molt agraïts. I faríem més vídeos per tot vosaltres.

Els nostres noms són KamalManish i Ram Raj, i hem estat fent aquest vídeo només per diversió, tot i que ha sigut molta feina. Vam estar una setmana practicant per poder obtindre aquests resultats. Primer de tot vam anar a Markhu i després vam estar gravant al nostre poble de Bhimphedi

Un cop gravat, hem estat editant nosaltres mateixos tots els trossos de vídeo, i vam acabar de fer-lo ara fa unes setmanes. Des de
llavors força gent ens ha estat dient que som bastant bons i ens han estat preguntant pel poble si faríem més vídeos d’aquests. Per això necessitem la vostra col·laboració! Si ens ajudeu, estarem molt contents i farem molts més vídeos! Tam ràpid com puguem, gràcies a tots!

https://www.youtube.com/watch?v=i2ur5JZytSE